Maksutavat


MAKSAMINEN EI EDELLYTÄ REKISTÖRÖITYMISTÄ TAI KIRJAUTUMISTA!

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla Paytrail Oyj:n palvelun kautta:

Oma verkkopankkisi

(Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki sekä Ålandsbanken)

Luottokortti

(Visa, Visa Debit, Visa Electron, Master Card, American Express, Maestro, Diners Club, JCB)

Klarna lasku (Osta nyt, maksa myöhemmin)

Klarna joustava erämaksu (Päätä itse, missä tahdissa maksat)

Collector laskulla/ osamaksulla

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Lue lisää Paytrailin tietosuojaselosteesta

Maksaessasi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Merteil Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. 

Kun valitset Klarna laskun tai Klarna joustavan erämaksun, saat tuotteet kotiisi aina ennen laskun maksamista. Klarnan joustavassa erämäksussa voit lisäksi itse päättää, millaisilla kuukausierillä maksat ostostasi.

Klarna laskun ehdot

Klarna joustavan erämaksun ehdot 

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin osiin. Ostosten enimmäissumma Collectorilla maksaessa on 2000€

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.