Maksutavat


MAKSAMINEN EI EDELLYTÄ REKISTÖRÖITYMISTÄ TAI KIRJAUTUMISTA!

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla Paytrail Oyj:n palvelun kautta:

Oma verkkopankkisi

(Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki sekä Ålandsbanken)

Luottokortti

(Visa, Visa Debit, Visa Electron, Master Card, American Express, Maestro, Diners Club, JCB)

Collector laskulla/ osamaksulla

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Lue lisää Paytrailin tietosuojaselosteesta

Maksaessasi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Merteil Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. 

 

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin osiin. Ostosten enimmäissumma Collectorilla maksaessa on 2000€

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.