VW varaosat

VW varaosat verkkokaupastamme helposti – tilaa Volkswagen varaosat meiltä!

Meiltä saat VW varaosat kilpailukykyisin hinnoin. Myymme laadukkaat ja alkuperäiset Volkswagenin varaosat. Poikkea käymään toimipisteellämme tai tee tilauksesi verkon kautta: me tarjoamme verkkokaupastamme varaosat nopeilla toimituksilla ympäri Suomea. Heti varastostamme löytyvät VW varaosat lähetetään ripeästi liikkeelle kohti määränpäätä, sijaitsipa se sitten lähellä tai kaukana. Voit tilata meiltä esim. Volkswagen Golf varaosat tai varaosat muihin VW-malleihin.  

Lisäksi myymme laadultaan alkuperäisiin verrattavissa olevat varaosat eli ns. tarvikevaraosat laajasta valikoimastamme kaikille Volkswagen-malleille. Meiltä saat asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua: jos et ole aivan varma siitä, mitä osia tarvitset, kannattaa tulla käymään toimipisteellämme Helsingissä tai soittaa meille. Neuvomme ja avustamme sinua mielellämme.

Saat Volkswagen Golf, Jetta, Passat, Transporter, Polo ja Vento varaosat aina kattavasti. 

Volkswagen varaosat kattavasti mallista riippumatta

Volkswagen varaosat kannattaa aina hankkia luotettavalta ja kokeneelta varaosamyyjältä. Merteil on myynyt VW varaosia jo pitkään, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan parhaat tuotteet parhailla hinnoilla. Myös valikoimamme on todella laaja ja kattava: meiltä saat käytännössä kaikki tarvitsemasi Volkswagen varaosat, olipa kyse sitten korista, alustasta, mekaniikasta, koneesta tai sähköstä.

Laadukkaat VW varaosat ovat tietenkin vain osa valikoimaamme. Niiden ohella myymme laadukkaat lisävarusteet ja työkalut sekä öljyt ja kemikaalit – käytännössä saat siis meiltä kaiken mitä ikinä Volkswageniisi sitten tarvitsetkin. Helppoa ja kätevää, vai mitä? 

Volkswagen varaosahaku

Voit hakea Volkswagenin varaosia kirjoittamalla hakusanan sivun oikeasta yläkulmasta löytyvään tuotehaku -kenttään. Voit esimerkiksi etsiä tuotteen nimellä ja selata varaosia, tai kirjoittaa hakuun alkuperäisen varaosanumeron. Usein varaosanumero löytyy itse osasta. Varaosahaku onnistuu myös valitsemalla tämän sivun yläosasta autosi mallin, jolloin voit selata kategorioittain kaikkia kyseisen mallin varaosia.

VW alkuperäiset varaosat

VW alkuperäiset varaosat ovat tietysti laadultaan niitä parhaita, minkä takia me haluamme tarjota juuri uusia ja alkuperäisiä tai vähintään alkuperäisen veroisia osia kaupassamme ja verkkokaupassamme. Sen takia voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin meiltä, kun VW varaosat ovat tarpeen: Volkswagen varaosiemme laatuun voit luottaa!

Volkswagen Golf varaosat

Volkswagen Golf varaosat löydät tietenkin meidän valikoimistamme. Tule käymään paikanpäällä tai hyödynnä palvelevaa verkkokauppaamme, josta pystyt kätevästi selailemaan tuotteita, osia ja tarvikkeita. Golfille löydät kaikki osat laidasta laitaan ja jos jotakin tiettyä Golf varaosaa ei ole suoraan varastossamme, pyrimme tilaamaan sellaisen sinulle! Siksi kaikki Golf varaosat kannattaa ilman muuta hankkia meiltä!

VW Passat varaosat

VW Passat varaosat kannattaa myös hankkia luotettavalta varaosamyyjältä. Helsinkiläinen Merteil palvelee sinua sekä kivijalkamyymälässään että verkkokaupassaan. Tarvitsitpa sitten pientä sähkökomponenttia tai uusia pelti- tai korinosia, löydät sen mitä todennäköisimmin meiltä. Meillä on monipuolinen valikoima VW Passat varaosia.

Volkswagen Polo varaosat

Volkswagen Polon varaosat löytyvät verkkokaupastamme aina vuoden 1982 malleista lähtien. VW Polo tunnetaan pienenä ja kompaktina autona ja siihen valikoimistamme löytyy laaja valikoima eri varaosia. Valikoimissamme on esimerkiksi kytkimen painelaakeri, peilin sivuvilkku, etuvalo ja lambda-anturi.

Volkswagen Jetta varaosat

Volkwagen Jetta varaosat löytyy valikoimastamme Jetta 2-mallille, jota on valmistettu vuosina 83-91. Meiltä löytyy Jettalle laadukkaat varaosat, joilla voit korjata auton ja saat siihen vielä kilometrejä lisää. Olipa sinulla sitten ostoslistallasi kiilahihna, jarrulevyt tai jäähdytin, meiltä löytyy sinulle varaosa. Tutustu tarkemmin Jettalle tarkoitettuihin varaosiin yllä olevan linkin kautta.

VW Touran varaosat

Volkwagen Touran on suosittu tila-auto, jonka alustaratkaisu pohjautuu saman kokoluokan henkilöautoon. Touranin yleisimmät huolto-osat saat suoraan hyllystä - esimerkiksi raidetangon päät, alapallonivelet, alatukivarsien helat ja kallistuksenvakaajien koiranluut. Takatukivarsien helat ovat kulutusosia myös Touranissa, ja samoin kuin Mercedes-Benzissä, osaa heloista nimitetään myös Volkswagenissa narinahelaksi; nimi johtuu helan kulumisen myötä muodostuvasta äänestä. 

Transporter T4 varaosat

Varaosat kaikenikäisiin VW Transporter T4 pakettiautoihin. Meiltä löytyy suuri valikoima sekä tarvikevaraosia että alkuperäisiä varaosia VW:n T4 Transporteriin. Saat varaosasi meiltä nopealla toimituksella ja erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla. Suosittelemme ensisijaisesti VW:n alkuperäisiä varaosia, sillä niitä käyttämällä voit olla sataprosenttisen varma, että Transporter T4 autosi toimii juuri niinkuin pitääkin – ne ovat käyneet läpi Volkswagenin tarkan laadunvalvonnan. Valikoimassamme on varaosia kaikenikäisiin Transporter T4 autoihin. Klikkaa ja tutustu tarkemmin varaosiin ylläolevan vuosimallisi linkistä.

Transporter T5 varaosat

Transporter T5 varaosia voit selata ja hakea suoraan verkkokaupastamme, tai kysyä lisätietoja lomakkeella. Transporter T5 -malliin löytyy tyypillisimmät huolto-osat esimerkiksi moottoriin ja voimansiirtoon. Yleisimmät 2.5 TD -moottorin huolto-osat, jakohihnasarjat, nokka-akselisarjat (nokka-akseli, laakerit, nokkakehdon pultit) sekä turboahtimen tiivisteet ja ahtoputket. Suuri valikoima myös muita T5 Transporterin huolto- ja varaosia sekä sisustan osia ja lisävarusteita.

Volkswagen LT varaosat

Volkswagenin suurempaan hyötyajoneuvomallistoon VW LT:n eri vuosimalleihin löydät myös laajan kattauksen erilaisia varaosia. Esimerkiksi kardaaniakselin tukilaakeri ja ristinivelet ovat yleisiä ja kysyttyjä varaosia VW LT-malliin. Yleisimmät peltiosat ja korjausosat myös hyllystä, esimerkiksi etuovien alareunojen korjaukseen sekä takaovien kunnostamiseen. Jarrulevyt, jarrupalat, jarrupalan kuluneisuusanturit ja muut jarruosat nopealla toimituksella jarrujärjestelmän kunnostusta varten. 

Etsitkö varaosia muun merkkisiin autoihin? Katso myös Skodan varaosat ja muut autotarvikkeet.